Yin Yang uit purperhart en essen

Voor de Butsudan heb ik een Yin Yang teken gemaakt. Dit is niet alleen voor decoratie, want het doel is het wegwerken van een magneet. Als ik echter geweten had hoeveel werk dat was, dan had ik het denk ik niet gedaan. Op de eerste foto zie je de achterkant met daarin de magneet. Om je een beeld van het priegelwerk te geven, ligt ernaast een muntstukje van 50 cent.

De ruimte voor de magneet Add Contact Form Aangezien er bij het inleggen van hout weinig speling is, heb ik de stokjes die ik gemaakt heb voor de punten van Yin en Yang, niet direct afgezaagd, zo kan ik hem bij het inlijmen nog wat bijdraaien als hij niet helemaal naar mijn zin zit.

Yin Yang tekenUiteindelijk heb ik hem ingelegd in het stootbord van de Butsudan. Om eerlijk te zijn, hij is misschien niet helemaal perfect, maar voor een eerste keer hout inleggen, ben ik best trots op het resultaat.

Yin Yang met magneet erachter, ingelegd in de Butsudan

6 thoughts on “Yin Yang uit purperhart en essen

 1. Wat een goed idee om daar een yin yang teken te gebruiken, die kleine accenten maken een geheel echt af. Knap werk, ik vind het resultaat héél mooi!
  Fijne avond,
  groetjes, Vanessa

 2. Nou, petje af! Ik heb bewondering voor je engelengeduld. Jij bent het type van: als ik iets maak, maak ik het meteen goed :-)
  Benieuwd straks naar het eindresultaat (ook ik heb geduld 😉 )

 3. Wat een priegelwerk zal dat geweest zijn maar ik vind het heel goed gelukt.
  Ik denk dat het eindresultaat prachtig zal zijn want volgens mij ben jij een perfectionist!
  Nog een fijne 2e pinksterdag Theo!

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.