In my Life

Zo nu en dan luister ik, vanwege opkomende verlangens naar nostalgie, naar The Beatles. Een van de mooiste Beatles nummers vind ik “In My Life“.

Als John Lennon begint te zingen, reis ik in mijn gedachten af naar mijn jeugd.

There are places I remember
All my life, though some have changed
Some forever not for better
Some have gone and some remain
All these places have their moments
With lovers and friends I still can recall
Some are dead and some are living
In my life I’ve loved them all

Ik ben geboren in een ringdorpje, in de Zeeuwse klei. Waar mijn geboortedorp de afgelopen decennia – onherkenbaar – is veranderd, is de kerk in het centrum is nog steeds prominent aanwezig in de skyline. Tijdens een bezoek aan mijn familie, nam ik mijn camera mee om deze kerk tijdens het blauwe uur vast te leggen.

DSC_0191_01

Op de volgende foto zie je de andere kant van de kerktoren. Ik had alleen mijn groothoeklens bij me, vandaar het ietwat vertekende lijnenspel.

DSC_0198_01

In een van de huisjes rondom de kerk, je kijkt vanuit het raam op de vorige foto, ben ik geboren. Na mijn geboorte zijn mijn ouders overigens vrij snel verhuisd naar een groter huis. Maar ik wilde dit huis toch vastleggen voor het nageslacht.

DSC_0204_01

3 thoughts on “In my Life

  1. Een bijzonder mooi geboortehuis, apart zo dicht in de buurt van de kerk. Kan me voorstellen dat je dit wilde vastleggen. Dat blauwe licht maakt de foto van de kerk ook wel bijzonder. Zelf krijg ik nostalgische gevoelens als ik naar Stevie Wonder’s ‘The Secret Life of Plants’ luister. Bij de nummers ‘Send One Your Love’ en ‘Outside My Window’ zie ik mezelf weer uit mijn slaapkamerraam hangen tijdens één van de zwoele zomeravonden :)

  2. @Desire ik vind het altijd mooi hoe het luisteren naar bepaalde nummers, mooie herinneringen naar boven kan brengen. En nu op naar de zwoele avonden 😀

    @ReneSmurf dank je, ik moest bij het bekijken van de foto’s direct aan dit nummer denken.

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.