Het is Lente!!!!!

Volgens Wikipedia begon de lente dit jaar vandaag om 12:02 uur. Om dit te vieren, een paar ultieme lente platen. (nu ik de lijst zo terug lees, zie ik een verband tussen de lente en muziek uit Nieuw Zeeland en Australië)

  1. So Beautiful van Pete Murray: deze single kwam aan het einde van de lente van 2006 uit. En omdat alles in de lente mooi is, vind ik dit een toepasselijke titel voor een lente plaat.
  2. Truly Madly Deeply van Savage Garden: De lente is vooral het seizoen om je weer helemaal te verliezen in een nieuwe of bestaande liefde. Vandaar dat dit liefdesliedje ook best in dit lijstje mag staan
  3. Never tear us apart van INXS: Om dezelfde reden als Truly Madly Deeply. Maar bovenal ook gewoon, omdat het een super plaat is.
  4. Weather With you van Crowded House: als je de clip ziet, dan begrijp je denk ik wel, waarom ik dit juweeltje een lente plaat vind.
  5. Last Day Of June van de Finn Brothers: De meeste mensen kennen de broertje Neil en Tim Finn van hun tijd uit Crowded House. Na het uiteen vallen van Crowded House hebben ze samen het album Finn Brothers gemaakt. Op dit album staat het volgende juweeltje. En hoewel de laatste dag van juni niet helemaal meer in de lente valt, voelt het alsof dit nummer de afkondiging van de lente is.

Ik wens u allen een fantastische Lente toe!

3 thoughts on “Het is Lente!!!!!

  1. Ik heb echt vroeger op school nooit goed opgelet, dacht altijd dat het warmer en zonniger werd in de lente. Blijkt helemaal niet zo te zijn is gewoon een tweede winter. :-(

  2. @Ria Dit nummer is dacht ik ook nooit op de Nederlandse radio geweest. En de Lente die zal toch hopelijk een keer beginnen.
    @Leidse glibber Vroeger wisten ze ook nog niet alles wat ze nu weten. De zomer werd een derde winter 😀

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.