Ongepast…

… eigenlijk dat ik na maanden van radiostilte niet even laten weten hoe het me al die tijd is vergaan. Ik nam even een time-out van het bloggen. Aan de ene kant doe ben ik erg druk en aan de andere kant ontbrak het me aan inspiratie. Nu is inspiratie niet het juiste woord, ik was meer bezig met het zoeken naar waar ik met dit blog heen wil gaan. En dat laatste, daar ben ik uit gekomen. Ik wil gewoon verder gaan zoals ik altijd al deed. Geen samenhangende dingen, maar gewoon dat schrijven wat in me opkomt en dat schrijven dat ik graag met iedereen wil delen.

De komende dagen kunnen jullie allemaal een bezoek van mij verwachten op jullie blog. Al kwam ik er net al wel achter, dat sommige van jullie gestopt zijn en andere hun blog verhuisd hebben naar een andere locatie.

Warme groet,

Theo

5 thoughts on “Ongepast…

  1. Tot zover dan de pauze, en aan het webloggeren maar weer.
    Tot de volgende pauze.
    Ik vind persoonlijk dat de winterperiode een fijnere logtijd is dan in de zomer.

  2. Ha, gewoon schrijven wat in e opkomt vind ik toch vaak de fijnste logs om te lezen hoor. Voor mij hoeft er geen eeuwige rode draad in te zitten, ‘voedsel’ of ‘politiek’ of ‘de konijnen’ of ‘de kinderen’. Doe maar lekker vanalles wat, zo is het leven namelijk ook. Welkom terug van weggeweest. :)

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.