Zo af en toe

vakantie… moet je er eens lekker tussen uit. Persoonlijk plan ik mijn vakantie het liefste net buiten de schoolvakanties om. Zo ook nu en hoewel ik het liefste zou genieten van een exotisch oord – zoals op deze foto -, ga ik deze vakantie thuis besteden. Dus mocht je je afvragen waarom het hier iets rustiger is, dan komt dat omdat ik vooral bezig ben met lekker lui een boekje lezen of gewoon heel ontspannen klussen.

8 thoughts on “Zo af en toe

 1. Nu las ik ‘heel ontspannen kussen’… dat is ook een leuke vakantiebesteding lijkt me zo, maar dat boek en wat klussen, dat klinkt heerlijk! :) Geniet ervan. :)

 2. @Angela: Inmiddels al een stapel met boeken weg gewerkt. Nu alleen die zon nog, maar die schijnt komende week weer langs te komen.

  @Kuikentje: Ik probeer altijd 1 keer in de 3 jaar een exotisch oord te bezoeken, maar sinds ik een huis gekocht heb gaat dat helaas 1 keer in de 5 jaar worden.

  @Wenz: Lol. Ik zit me te bedenken hoe heel gespannen kussen zou zijn.

 3. Heerlijk. Geniet er van. Ik weet hoe heerlijk het kan zijn, want zoals je weet heb ik net twee maanden thuis gezeten. Ik heb me geen dag verveeld, nee zeg…kwam zelfs tijd te kort!

 4. @Qliekje: Twee maanden vakantie had ik ook best gewild. Maar helaas heb ik niet zo veel dagen.

  @Plien: Hartelijk dank

  @Ell: Wat ben ik blij dat ik van jou weer eens wat hoor!

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.