Road trippin’ with my two favorite allies

Ik weet niet wat het de laatste tijd is, het lijkt wel of ik helemaal geen stukjes meer geschreven krijg. Soms is er geen inspiratie, soms is die er wel maar dan komen de juiste woorden niet. Soms ontbreekt het aan tijd, dan wil ik wel wat schrijven, maar dan heb ik geen tijd om de andere blogs te lezen. Ik weet niet hoe dat met u zit, maar als mijn mede-bloggers zien dat ik wat gepost heb, dan denk ik dat ze (misschien u dus ook) het vervelend vinden dat ik hun blog niet bij gelezen heb. Een blogje is meestal wel zo geschreven, het bijlezen kost meestal wel wat meer tijd. Maar dit alles even geheel terzijde. Vandaag terug van even weg geweest, de regel die mij raakt.

Titel: Road Trippin’
Band: “The Red Hot Chili Peppers”
Regel: “Road trippin’ with my two favorite allies
Fully loaded we got snacks and supplies
It’s time to leave this town, It’s time to steal away
Let’s go get lost, Anywhere in the U.S.A. “

Dit liedje speelt al een paar dagen in mijn hoofd. Ik denk dat het met name om de eerste regel gaat. Binnenkort ga ik namelijk een lang weekend road trippen door Europa, met twee van mijn ‘favorite allies’. Wat de eindbestemming is houd ik nog even als een verrassing, maar ik kan u verzeker dat die de moeite waard is. Soms zit het leven zo vol verrassingen, dat er dingen op je pad komen, die je altijd voor onmogelijk hebt gehouden. Van die dingen die je pas gelooft als je ze dan echt meemaakt.

3 thoughts on “Road trippin’ with my two favorite allies

  1. Ik ben ook overgegaan van 3x per week naar 1x per week bloggen.. Je hebt gewoon niet altijd wat te melden.. Maar na een road trip door europa heb je vast weer een heleboel inspiratie om dingen te schrijven…
    Kritiek is goed hoor,;), feit is gewoon dat ik gewoon nog niet zo goed gitaar kan spelen. Het zou een 2e natuur moeten zijn zodat je je kan concentreren op de zang, maar dat is het helaas nog niet. Maar oefening baart kunst :) En liever aanmerkingen als valse preizingen toch? Doe de BOG maar de groeten terug, ik kan niet wachten tot ik ze weer eens kan gaan zien

  2. Volgens mij kampen meer bloggers met inspiratie / zin om te schrijven… ik heb zelf last van dat laatste…

  3. @Mantis: Ik blog de laatste tijd alleen als ik tijd en inspiratie heb – anders wordt het zo’n verplicht iets en daar wordt niemand beter van.
    Ah. maar je kunt bijvoorbeeld ook een kleine pauze inlassen voor de akkoorden wiaael daar mij lijkt het soepeler. Ik gebruik voor mijn eigen nummers eigenlijk alleen nog power akkoorden dat is wat makkelijker te combineren met zingen :) En je hebt gelijk, ik maak me overigens nooit schuldig aan een valse preizing, zie het niet er niet van in. Binnenkort volgt hier waarschijnlijk nog wel wat meer over BOG :)

    @Aukje: Het viel me bij jou ook erg op. Het zal het weer wel zijn. Ik persoonlijk zit nu liever lekker buiten dan binnen achter mijn compu.

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.