Nostradamus

Nostradamus, latijns voor Michel de Nostredame, was een Fransman die op 14 december 1503 werd geboren. Deze Fransman is ruim 500 jaar na zijn geboorte bekend vanwege zijn werk Les Propheties, dat in 1555 voor het eerst werd gepubliceerd. Hierin beschrijft hij een aantal voorspellingen waarvan er een aantal zijn uitgekomen. Zo voorspelde hij de 1ste en de 2de Wereldoorlog, Napoleon, Hitler, het communisme en ook het terrorisme in Europa – enkele honderden jaren alvorens de voorspellingen uitkwamen.

De eerste keer dat ik iets over deze gnosticus hoorde was in het liedje Nostradamus van Hans Teeuwen. Op zijn eigenwijze bezingt Hans Teeuwen in dit nummer de voorspellingen van Nostradamus, met een knipoog zingt Hans in het reffrein: Nostradamus met zijn strakke groene broek, die stond hem goed. Later hoorde ik van een kennis wat Nostradamus zoal voorspeld heeft.  Zo is Chiren zijn belangrijkste voorspelling, deze Chiren zou algemene wereldvrede brengen.Maar voor die algemene wereldvrede er komt, voorspelt Nostradamus dat er een aggressor in Europa opstaat. Deze aggressor heeft opvallend wit haar en komt vermoedelijk uit Zwitserland of Oostenrijk.

Terwijl ik vanavond Geert Wilders op de televisie zag, moest ik weer denken aan het moment waarop ik Geert voor het eerst zag. Ik kan me niet exact herinneren wanneer dat zo ongeveer was, maar het zal zo’n 5 jaar geleden zijn. Toen ik Geert voor het eerst zag, toen moest ik aan Nostradamus denken. Nu voel ik al aan dat u denkt, Geert is niet in Zwitserland of Oostenrijk geboren, maar de interpretaties van het werk van Nostradamus zijn niet altijd even helder. Zo kan opvallend wit haar kan ook gelezen worden als opvallend met wit haar. Als er iemand is in Europa, die opvallend is en wit haar heeft ,die als een grote aggressor haat zaait in Europa, dan heeft Geert Wilders – wat dat aangaat – zichzelf vanavond kandidaat gesteld.

6 thoughts on “Nostradamus

 1. Nou, we zullen zien.
  Achteraf kan je pas zeggen of voorspellingen kloppen.
  En als dit voorspeld is, dan moeten we hier dus nog even door.
  Het is wat.

  In 2012 schijnt er ook iets te gebeuren.

 2. En wat te denken van Jörg Haider? Uit Oostenrijk… alleen zonder wit haar (hij was misschien nog niet grijs genoeg toen hij overleed).

 3. @Renesmurf: Als kind was ik altijd bang als een of andere idioot weer eens het einde van de wereld had aangekondigd. Maar zoals je zelf ook zegt je weet het pas achteraf. Wat is er in 2012 voorspeld?

  @Aukje: Ja dat was ook geen lieverdje. Ik ben zelf niet iemand die in zulke voorspellingen geloofd, maar Nostradamus is wel een apart verhaal, al heeft hij er ook vaak genoeg naast gezeten.

 4. De Maya’s en Nostradamus voorspelden los van elkaar beiden dat de aarde in 2012 grote veranderingen, een nieuwe tijd te wachten staat

 5. Hoi, interessant! Van mij mag het wereldvrede kindje al wel geboren worden. Chiren/ Ren-Chi 😉 mooie naam, hoe weten we en waar staat (in de sterren misschien) hoe, wanneer en waar hij of zij geboren word? Zelf had ik ooit gedroomd twee keer: ik liep en ik liep en zou een gebouw naar binnen moeten gaan. Er was een kamer waar niemand kon komen, het was er koud, een soort kantoor. Alle werknemers konden er niks mee. Ik wist dat ‘ik’ daar naar binnen moest maar durfde niet. Ze hadden mannen met geweren geregeld, dat kwamen ze aangestormd, maar ik hield ze tegen en zei dat ik er naar binnen zou gaan, want je lost niks op met geweld. Daar ging ik met veel moed, ik was binnen en ging links langs de deur op de grond zitten in kleermakerszit met mijn handen op mijn knieën met de handpalmen naar boven. Op dat moment dacht ik: als ik het maar niet forseer, ik mag het niet afdwingen. En daar gebeurde het: ik hoorde gesuis in mijn oren en werd heeel erg zwaar, ik werd op de grond gedrukt. Links voor mij stond een spiegel op de grond waarin gele letters ontstonden, rechts langs mij stond een kast tegen de muur en een raam waar je naar buiten kon kijken. Het was donker. Ik schrok van dit gesuis en de gele leters in de spiegel, op dat moment hoorde ik een stem heel dicht bij mijn oor iets zeggen en tegelijkertijd klonk dit ook enorm ver weg, deze stem zei: “Hij is Uw kind” Ik schrok hier zo van, mijn gedacht waren ook nog “Hij? Maar ik wil zo graag een dochter ” Van de schrik verdween de stem, de zwaartekracht, het oorsuizen, de gele letters in de spiegel, werd ik rechtop gezet en moest ik bovenop die kast kijken die ineens rechts voor mij stond, maar ik zag niets en werd ook wakker met mijn arm nog vast op het bed. Dit moet geweest zijn rond 2005 want ik woonde nog thuis. Nu 2016 ben ik zwanger en heel erg benieuwd naar hoe of wat Er zijn meerdere dingen gebeurd die onverklaarbaar zijn mijn naam is M.Maria en werk dicht bij een Maria bedevaartsoord, Maria blijft daar terugkeren 😉 Ook kwam ik op een gegeven moment vd wc af op mijn werk en links voor mij stond exact zo’n spiegel vorig jaar, ik wist dit is de tijd. Ik kwam een vrouw tegen tussen 2008 en 2010 zei zei ohhh daar ben je, eindelijk heb ik je gevonden: jij bent het! Ik: huh? Ja zei ze ik heb iets voor iemand maar die ben ik nog aan het zoeken diegene moet iets doen wat ik heb afgesproken. Schijnbaar had zij een schat vd Kabbalah, een schrijven. Toen ze weg was en ik haar gegevens had opgeschreven voor mijn werk, belde ik haar een paar dagen later. Ze zei nu weet ik zeker dat het voor jou bestemd is, kom het maar ophalen en ik kreeg een heel boekwerk/ opleiding mee tot de leer vd Kabbalah Ik kan er nog steeds niet zo veel mee, want vlak daarna ben ik uitelkaar gegaan met mijn ex. Nu heb ik een prachtleven en ben ik zwanger, volop genieten en hopelijk komt er snel een wereldvrede kindje dat het opneemt tegen de anti-christ die al geboren is schijnbaar ❤️

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.