Regel die je raakt

Titel: All by myself”
Band: “Eric Carmen”
Regel: Hard to be sure
Some times I feel so insecure
And love so distant and obscure
Remains the cure

Het is eigenlijk niet eens dit stukje uit de tekst, maar meer de gehele boodschap. Er zijn van die momenten in je leven dat er dingen zijn die je gewoon even kwijt wilt. Eigenlijk zijn het geen dingen in het bijzonder, maar van die kleine dingen uit het leven. En dat zijn de momenten waarop ik het vrijgezel zijn gewoon even echt niet leuk vind. Het is gewoon die knuffel die je even nodig hebt, het gesprek dat je even wilt voeren of gewoon even lekker tegen elkaar aan kruipen en dan, net als in die reclame, zeggen:  het komt wel goed schatje.

Ik denk dat ik de boodschap van Eric Carmen gewoon heel goed begrijp. I don’t want to be all by myself any more.

6 thoughts on “Regel die je raakt

  1. Ik vind vooral het delen fijn van samen zijn. Het gevoel speciaal te zijn voor iemand. Ik weet dat mijn vrienden en mijn familie van me houden, maar dat is toch anders. Dus ik begrijp geloof ik wel wat je schrijft….

  2. @She: Vrienden en familie zijn heel belangrijk voor mij, maar dat is toch gewoon net iets anders. En het kunnen delen is heel fijn.

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.