Steuntje in de rug.

nespressoGoed om heel eerlijk te zijn valt het nog niet altijd mee, dat ambassadeurschap. Zo was er gisteren een gesprek met iemand die ik erg populistisch vind en die alleen maar wil scoren over de ruggen van andere mensen. En ook vandaag  leek het even niet helemaal mijn dag te worden. En terwijl ik me aan veel dingen irriteerde en ook aan mezelf, omdat ik me aan dingen irriteerde, ging mijn mobiel af. Het display van mijn mobiel meldde “nummer onbekend” en even bedacht ik wat NU weer.

En terwijl ik op nam klonk daar aan de andere kant van de lijn een warme stem, een stem met een Belgische tongval.

– Spreek ik met  Theo

– Ja daar spreekt u mee.

– Ik bel namens Nespresso om  u te vragen hoe uw nieuwe apparaat bevalt.

Okay dat ging me even te snel, want ik had die mooie Belgische  tongval nog niet helemaal verwerkt.

– Hij bevalt mij uitstekend!

– Hoe vindt u de bediening?

Tja er zitten 3 knoppen op.

– Ik vind hem heel eenvoudig om te bedienen

– Is uw bestelling binnen twee werkdagen aangekomen?

– Het kunnen er drie zijn, maar dat weet ik niet precies meer.

– Heeft u nog verdere klachten?

– Nee alles is uitstekend en naar wens.

– Als u klachten heeft, dan kunt u in de toekomst het gratis 0800 nummer bellen wist u dat?

Okay ik ben normaal echt geen flirter, maar ik was dus danig onder de indruk van de vriendelijke stem met dat geweldig dialect dat ik daar als volgt op antwoordde.

– Krijg ik dan ook zo’n schattige belgische stem aan de lijn?

Ik hoorde haar lachen en ik weet zeker dat ze even bloosde.

– Ja mijnheer dat krijgt u dan.

Dit ene steuntje in de rug had ik net even nodig om me er weer aan te herinneren dat het leven zo vol verrassingen kan zitten. En hoewel haar naam mij ontschoten is, wil ik haar er toch even bedanken dat ze precies op het juiste moment, met haar vriendelijke stem en dat mooie accent in mijn leven kwam. Ik weet nu ook dat als ik behoefte heb aan zo’n lieve stem, dat ik gewoon alleen maar dat ene 0800 hoef te bellen. En okay ik zal dat niet doen, maar die wetenschap is prettig.

2 thoughts on “Steuntje in de rug.

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.