Je denkt iemand te kennen

En toch zijn er altijd mensen die je om wat voor reden dan ook positief verbazen. Neem Robin mijn oude Tai Chi leraar. Meer dan een jaar spraken we elkaar bijna wekelijks, en ik wist dat ik zijn lessen zou gaan missen nadat ik verhuisde. Ik dacht dat hij ons veel over zichzelf vertelde, maar dat hij schildert dat wist ik niet. Hieronder twee van zijn schilderijen met als thema Tai Chi. De linker toont een beweging die de enkele zweep heet en de rechter toont een beweging die de slang heet.

enkele-zweep   tcsnake

Daarnaast heb ik een collega die in een band speelt met de naam Blaas of Glory . Deze van oorsprong rockband speelt nog steeds dezelfde nummers, alleen in een heel ander jasje. Okay het is niet zo dat ik die muziek zelf snel op zet, maar als je op You Tube kijkt naar het feestje dat die mannen bouwen op bijvoorbeeld een Zwarte Cross, dan weet ik zeker dat ik me zou vermaken als ze bij ons op het dorpsfeest komen. Hieronder een compilatie van hun muziek, kijk maar eens welke nummers je herkent.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Compilatie van Blaas of Glory.

En terwijl ik steeds meer bijzondere dingen ontdek van de mensen om me heen, ga ik dit jaar op zoek naar mijn eigen verborgen talenten. Eens even kijken of ik anderen en mezelf ook zo positief kan verrassen.

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.