De regel die mij raakt.

In het kader van hoe voorkom ik inspiratieloosheid heb ik een nieuw soort blogje bedacht. De inspiratie voor De-regel-die-mij-raakt-blog komt van het 3Fm radioprgramma Rab-Radio. Wat is de bedoeling ervan? Soms is er een liedje waar ik, om wat voor reden dan ook, iets heb met de tekst. Zo’n tekst die op mijn lijf geschreven lijkt, of een tekst die gewoon mooi is.

Titel: The way you wear your head
Band: Nada Surf“.
Regel: Don’t push me cause I’ll fall in love. With whatever you just said.

Gewoon het gevoel dat je hebt als de prille liefde op komt borrelen. Je weet dat je gevoelens voor die vrouw hebt, maar je hebt nog geen kans gezien om die gevoelens aan haar kenbaar te maken. En daarnaast maak je jezelf eigenlijk ook nog even wijs dat je nog niet echt verliefd bent. En tegen beter weten in smeek je haar als het ware, om maar niet die dingen te doen die je zo leuk aan haar vindt. De klank van haar stem, de manier waarop ze die ene lok haar iedere keer weer achter haar oor stopt, die verlegen glimlach of gewoon de ellegante manier waarop ze haar hoofd beweegt.

2 thoughts on “De regel die mij raakt.

  1. @karin r.: Ik kan gewoon echt niet werken zonder muziek en dan zijn de radio-streams echt super. Ik zeg altijd maar: een dag zonder muziek is een dag niet geleefd.

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.