Bedankt voor de 5.637.937 euro!

Dat was de titel van email die ik ontving van Koen Swijnenberg, Paul Rabbering en Giel Beelen, de drie dj’s die dit jaar in het glazen huis zaten. Op zich best humor, want tot mijn schaamte moet ik toegeven dat ik dit jaar, voor het eerst in 5 jaar, geen bijdrage aan die opbrengst heb geleverd. Maar goed de totale opbrengst in Europa was ook heel mooi:

Dat maakt de totaal eindstand:
5.637.937 EUR van 3FM Serious Request
3.503.246 EUR van Studio Brussel vanuit Gent
227.778 EUR van P3, vanuit Malmö in Zweden
============
9.368.961 EUR  TOTAALBEDRAG IN EUROPA!

Okay in Zweden hebben ze niet zo heel veel opgehaald, maar het was geloof ik het eerste jaar dat ze aan deze actie meededen. België doet al wat langer mee en die opbrengst is ook heel mooi. Alleen kunnen de Belgen nu niet meer zeggen dat de Hollanders gierig zijn.

Toen ik gisteravond na de familiebezoekjes weer naar mijn eigen stekkie reed, luisterde ik naar Top Serious Request. Een luisteraar van 3Fm had een nummer aangevraagd met als boodschap: “Dat de mooiste dag van 2008 de slechtste mag zijn van 2009.”. Daar gaan we voor!

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.