Weekendje sport

Dit is hoe de echte supporters over Ajax denken. Ik sluit me volledig aan bij de 2de man, vooral zijn eerste woorden. En zoals hij zegt ze lopen 1 rondje en dan naar huis. Die man moet gewoon supporter worden van een echte club.

En nog hilariser is het filmpje van Michael Ballack. De vraag blijft, is het in scene gezet of is Ballack echt zo onbekrompen. Hoe moeilijk is het voor iemand die miljoenen verdiend om een bal door een hoepel te trappen op een paar meter afstand.

Triest blijft natuurlijk de K1 finale. Voor de ongeduldigen onder ons. Op 4.49 zie je hoe de latere winnaar getrapt en geslagen wordt nadat hij al op de grond ligt. Triest voor beide matadoren. Hier train je jaren voor mensen. Nog voor deze wedstrijd was Hari een Nederlander. Erna is hij opeens Marokaan, lekker Calvanistisch.

Ik vind het leuk, als mensen een berichtje achterlaten.